Wysłany: Czw Lut 04, 2010 10:25 pm Temat postu: Łowimy z Janne Olkkonenem
Zapraszam Wszystkich Bardzo Serdecznie na Turniej Off-line "Łowimy z Janne Olkkonenem".
Janne Olkkonen jest głównym programistą i twórcą gry Propilkki, zaufamy mu i poprosimy o wsparcie . Raz będziemy potrzebowali żeby złowił jak najwięcej, innym razem żeby złowił jak najmniej.
Turniej jest dostępny dla wszystkich zarejestrowanych użytkowników WWG i będzie się odbywał dwa razy w tygodniu: poniedziałek, czwartek.
Rozpoczęcie Turnieju w/w dni o godzinie 23:00.
Zakończenie po 48 godzinach czyli do 23.00 (środa, sobota).
Zasady Turnieju:
W pierwszej kolejności wybieramy opcję Multi player, następnie dajemy Create network game. Wchodzimy w Chat i wpisujemy /players 31, powinien wyskoczyć nam komunikat "Maximum Player Amount is set to 31", wracamy do poprzedniego menu. Zaznaczamy w lewym okienku Computer (hard) i naciskamy Select>> dopóki w prawym oknie nie pojawi nam się Janne Olkkonen. Powinien pojawić się jako pierwszy, lub drugi od góry. Pozostałe boty usuwamy poprzez zaznaczenie i <<Remove, tak aby został nam tylko Janne Olkkonen. Dajemy Continue i uruchamiamy grę na zalecanym łowisku.
Zadania Turniejowe będą ogłaszane w tym temacie. Jeśli zadanie zostanie ogłoszone przed 23.00, należy poczekać z pierwszą grą do wyznaczonej godziny. Screeny niezgodne z powyższym nie będą brane pod uwagę. Liczba gier jest nie ograniczona. Po grach, wybieramy najlepszy wynik i przesyłamy dwa scrinny w tym temacie.
Pamiętajcie o pierwszym screene z wynikiem Janne bo jest on dostępny tylko raz!!!
Przykład:
Zapraszam do zabawy _________________
Ostatnio zmieniony przez ASPIUS dnia Czw Lut 04, 2010 10:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
Witam
Widzę że Aspius stawia wysoko poprzeczkę jestem ciekaw czy oprócz ekipy ( doświadczonej ) z WWG w propilkki ktoś z początkujących zdecyduje się na to aby zagrać w bardziej skomplikowane gry.
Miejmy nadzieję że są zapaleńcy na naszym forum.Ja na pewno spróbuje.
Pozdrawiam
Łowimy z Janne Olkkonenem na Koivusaaren matalikko,
Gramy All Species, 30 minut (pora roku i dnia dowolna),
Liczy się połów gracza + połów Janne Olkonenne,
Zaczynamy 4 lutego o 23.00,
Kończymy 6 lutego o 23.00 - do tego czasu wysyłamy screeny w tym temacie,
Hejka wszystkim! Udało mi się poderwać ciutkę więcej, choć z przerażeniem obserwowałem jak Janne zamiast łowić buja się po całym jeziorze. Ale suma summarum wyszło nieźle. Pozdro dla wszystkich
Hans ta sama prośba sreeny 470 pix. szerokości max - Aspius
He he he Aspi - co do grama! A tak przy okazji - skąd masz fotkę krasnoluda ze startowej planszy gierki? (w gierce stoi tyłem z plecakiem, a na fotce siedzi przodem - broda go zdradziła!)
Wszystkie czasy w strefie Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6Następny
Strona 1 z 6
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszelkie informacje i treści zamieszczone na stronie są własnością ich autorów. Grupa WWG tworząca stronę nie ponosi odpowiedzialności za treści i informacje zamieszczone na stronie pochodzące od osób spoza grupy WWG-