Dzwoniłem w sprawie znaczków odlewanych.Sprawa ma się tak ;forma 150 zł. cena za znaczek 5 zł w zależności od zamówienia ogólnego,czyli 50-100 szt plus przesyłka.Czyli cena za sztukę ok. 10 zł.(nie liczę dostawy do domu)
Jest kilka rodzajów znaczków.różnią się przede wszystkim mocowaniem do ubrania.Nie wiem jak je dokładnie nazwać ale jest to coś w stylu na samą igłę ,igła z zapięciem i zakręcane.
Ekstremalnie te z igłami odpadają i mamy po pamiątce.Zakręcane jak zadbamy to na wieki.Są płaskie i odlewane.Osobiście polecam odlewane bo tylko one są przykręcane i fajnie zrobione no i solidne
przykład znaczków wędkarskich powyżej i motocyklowych poniżej
Sorki za niewyraźne zdjęcia lecz się spieszyłem.
Teraz chciał bym poznać zapotrzebowanie wstępne na znaczek(oczywiście czym szybciej tym lepiej).W tym temacie nick i ile sztuk.Potem zrobię projekt ( i mam nadzieję że też włączycie się do tego i zrobicie swój)i wybierzemy najlepszy.Potem zamówienie(będziemy wiedzieć jakie jest zapotrzebowanie) i ile będzie nas kosztowała sztuka.To tyle na początek.Jak coś nie jasne to piszcie.Pozdrawiam.
-----------------
Pozwoliłem sobie edytować post makumby, wstawiam obraz znaczka pod spodem.
Witam!
Jedna sztuka, wzór wiesz jaki ma być to tak dla przypomnienia.
Pozdrawiam i czekamy na dalsze zgłoszenia żeby orientacyjnie się zapoznać z zapotrzebowaniem na znaczki.
--------
Wzór Makumba to chyba jak z loga, ukośne wwg i pod spodem wędkujący internauci a resztę to chyba sam wymyśl lub może coś z tarczy. _________________ Mandriva Linux Power Pack 2008 is OK.
Ostatnio zmieniony przez Andrzej dnia Pon Gru 21, 2009 8:37 am, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 7:24 pm Temat postu:
Ja chcę 3 szt ,
a tak czytając ze zrozumieniem to Jurek jeszcze nie ma wzoru a warto byłoby wstawić jakiś (tu prośba do Andrzeja) i podyskutować na jego temat odnośnie drobnych zmian wyglądu oraz kwestii informacji jakie ma przekazać, kolor czy mono, metale do odlewu pewnie też są z różnych stopów nadając barwę od srebnej -złotej- po brąz.
Myślę, że na spokojnie trzeba się zastanowić bo nie wiem jak Wy ale ja mam zamiar nosić ten znaczek do "grobowej dechy"
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 7:59 pm Temat postu:
jutro pogmeram po prasie itp.To coś na początek powinno wystarczyć do zachęty dla innych.Ja bym stawiał na taki beż dodatku farby.A poważnie zaczniemy myśleć jak będzie z 50 szt do zamówienia.Bo jak ich nie będzie to wartość blachy wzrasta
Wszystkie czasy w strefie Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Następny
Strona 1 z 8