Wysłany: Sro Lut 03, 2010 9:57 am Temat postu: Temat - styl graficzny strony.
Witam serdecznie!
Mamy prośbę do Państwa, prosimy o wypowiedzenie się w sprawie stylów graficznych strony, który styl widzielibyście Państwo jako styl domyślny.
Styl domyślny to taki, który ładuje się po wejściu na stronę niezalogowanego internauty.
Pozdrawiam i proszę o głosowanie. _________________ Mandriva Linux Power Pack 2008 is OK.
Witam ponownie!
Niestety, przykro mi ale musiałem ustawić na stronie jako domyślny styl stary styl czyli Deep Blue z powodu kłopotów w PA a także z grafiką.Każdy kto chce może sobie taki styl-motyw ustawić indywidualnie na swoim koncie.
Pozdrawiam _________________ Mandriva Linux Power Pack 2008 is OK.
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 7:48 pm Temat postu:
Nigdy tych opcji nie sprawdzałem by czegoś nie schrzanić.Tak to jest jak się nie zna na kompach.Zawsze używałem depp blue ale new jest spoko i go właśnie zastosowałem. Fajnie by było żeby było więcej opcji związanych z różnymi metodami wędkarstwa. Pozdrawiam.
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 7:17 pm Temat postu:
Witaj Andrzej.
Ja myślę, że ogólny wygląd może być. Tylko pasek z menu jest nie czytelny, mało widoczny.
Ps. Górny napis wwg.com.pl w wersji wcześniejszej był bardziej zauważalny. _________________ Kemal PZW Gorzów Wlkp.
SKS DORADO
Witam!
Po dokonaniu pewnej czynności temat graficzny New mogłem ustawić jako styl domyślny.Wspomniałem Aspiusowi o tym szczególe ale to on jest autorem tego stylu i decyzja o przeróbce pozostaje w jego gestii.
Można na swoim koncie ustawić motyw taki lub inny i popatrzeć sobie jak to chodzi, styl tesco nie jest dopracowany natomiast jest wydajniejszy niż pozostałe style.
Pozdrawiam i czekamy na dalsze sugestie. _________________ Mandriva Linux Power Pack 2008 is OK.