Wysłany: Sob Lut 06, 2010 11:54 am Temat postu:
Lista zamawiających:
Jacek 3 szt.
Abramek 2 szt.
Andrzej 1 szt.
DANIEL80 1 szt.
szczepek79 2 szt.
stroft 2 szt.
marcdinho 1 szt. zamawiam jak narazie
Proraf 2 szt.
chickin 1 szt.
Inzynierr 3 szt.
miszawowa 2 szt.
MarioS 1 szt. w rozsądnej cenie i dla mnie sztuka:)
pitunia288 2 szt.
oko 2 szt.
sławek74 2 szt.
juras 1 szt.
szybi 1 szt.
Bartolini666 2 szt.
Endriu11 1 szt.
SNOW 2 szt.
Waldi 2 szt.
janek 2 szt.
wedkarz23 1 szt.
FRONC 2 szt.
wystrag69 2 szt.
Kemal szt. ja też sie piszę na kilka sztuk.
Dawidos 1 szt.
kubek 2 szt.
warciak94 1 szt.
davidosc 1 szt.
maranda 2 szt.
marianno 1 szt.
Baart 1 szt.
Gucio 1 szt.
Jacku co do wzoru naklejek,to pogłówkuję w pracy.Panowie czy tak trudno zrobić wzór naklejki.Czyż nie fajnie by było powiedzieć mmmmmmmm ja ten wzór wykonałem.Mamy czasopisma ,wybrać kilka ciekawych opcji ,poprzerabiać, coś dodać inne rzeczy ująć ,wstawić napisy WWG i wędkujący internauci.I wstawić na forum.Mamy z tym problem(ja też miałem) z kontaktować się z Andrzejem i problem z głowy.Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Makumba dnia Sob Maj 22, 2010 6:37 am, w całości zmieniany 17 razy
Witam!
Odnośnie tej naklejki to może by tak trochę powiększyć napis Wędkujący Internauci.Mam pytanie Makumba, czy to jest w kolorach czarno-białych czy może tak tylko w projekcie początkowym?
Na razie nie musisz odpowiadać, wstaw drugi projekt, może przy okazji zapytamy użytkowników czy nie mają przypadkiem jakiegoś swojego projektu do zaproponowania w temacie j.w.
pozdrawiam _________________ Mandriva Linux Power Pack 2008 is OK.
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 10:44 am Temat postu:
Bardzo prosty wzór , można modyfikować jak się komu podoba. _________________ "Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To ludzie uczciwi są nieprzewidywalni. Zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego"
Kapitan Jack Sparrow.
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 5:40 pm Temat postu:
Możliwości jest bardzo dużo powstaje tylko pytanie jakiej wielkości naklejke chcemy stworzyć czy taką niedużą podobną do tych sprzedawanych w sklepie czy może ma to być rozmiar o wiele większy.
Twoje propozycje Makumba również mi się podobają .
_________________ "Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To ludzie uczciwi są nieprzewidywalni. Zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego"
Kapitan Jack Sparrow.
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 1:58 pm Temat postu:
Wielkość taka jaką się spotyka obecnie na autach.Też ważne czy będzie naklejana na zewnątrz czy też od wewnątrz.Prawie nikt z forumowiczów nie bierze w duskusji udziału więc tu już Jacek powinien się włączyć gdyż on ma dostęp do fachowca i zakończyć ten temat.
Witam!
No już chyba taaak, trzeba to zakończyć, żadnych innych propozycji oraz dyskusji, może Jacek skontaktuje się ze swoim fachowcem i będzie można prace pchnąć do przodu. _________________ Mandriva Linux Power Pack 2008 is OK.
Zapomniałem ,iż miałem się tą sprawą zająć. Jutro się tym zajmę i prześlę wam propozycję kolorystyki tych wszystkich propozycji.Mi się podobają te ostanie cztery i proponuję po trzydzieści sztuk z każdej tj.120 sztuk i każdy zakupi takie jakiemu będą pasować.Cenę podam również jutro.
Prośba do Makumby i Dawidosa .Prześlijcie mi na mejla te dwie swoje ostatnie propozycje, gdyż ze strony powielane są nie wyraźne. den6@wp.pl
Zastanawiam się jak będziemy je rozprowadzać.Do każdego osobno wysyłać?Przecież ta naklejka będzie kosztowała mniej jak 2zł wymiar 13x13cm,to tyle co znaczek na list.Zamówię po 50 będzie taniej i nie braknie nikomu.Jak zostanie to kuchnię wytapetuję
Może u Kemala w "kebabie" np w Kupcu Gorzowskim.Każdy zainteresowany podjedzie,i powie ze po naklejkę,i kupi sobie.Oczywiście jak Kemal niema nic przeciwko.