Pierwszy etap mamy za sobą . Żeby troszkę uatrakcyjnić zabawę zrobimy z tego mały Turniej, do którego w każdej chwili będą mogły dołączyć inne osoby. Całość będzie się składała z 6 zadań i dopiero po nich zwycięzca będzie mógł ogłosić, że Janne to jego koleś .
Ostatnio zmieniony przez ASPIUS dnia Nie Lut 07, 2010 11:45 am, w całości zmieniany 1 raz
Łowimy z Janne Olkkonenem na Niemisjarvet,
Gramy All Species, 30 minut (pora roku i dnia dowolna),
Liczy się połów gracza - (minus) połów Janne Olkonenne,
Zaczynamy 8 lutego o 23.00,
Kończymy 10 lutego o 23.00 - do tego czasu wysyłamy screeny w tym temacie,
Mam pytanie bo bym chcial sie dołaczyc czy ktoś wie może jak zrobic screena w Windowsie 7 bo program Fraps nie działa
Sopek, do zrobienia screena nie potrzeba żadnego programu, my robimy to za pomocą klawisza PriSc/SysRq na klawiaturze, potem wklejamy ten zrzut do MS Paint i mamy gotowy screen. Ponieważ nie działam w Windows 7 mam wątpliwości czy gra ta działa pod tym systemem. Jeżeli działa, niech ktoś o tym doniesie _________________
Łowimy z Janne Olkkonenem na Surrinlampi,
Gramy All Species Quantity, Winter 30 minut
Liczy się połów gracza + (plus) połów Janne Olkonenne,
Zaczynamy 11 lutego o 23.00,
Kończymy 13 lutego o 23.00 - do tego czasu wysyłamy screeny w tym temacie,
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszelkie informacje i treści zamieszczone na stronie są własnością ich autorów. Grupa WWG tworząca stronę nie ponosi odpowiedzialności za treści i informacje zamieszczone na stronie pochodzące od osób spoza grupy WWG-